Dansk Sejlunion21. februar 2014 22:00 af Henrik Tang

Tilmeld dig sommeraktiviteter 2014

D. 1. marts åbner den store sektion med Sommeraktiviteter 2014.

Hvis du er junior eller ung sejler, skal du selvfølgelig have en masse timer på vandet i sommerferien! Om blot én uge åbner tilmeldingen til dette års sommeraktiviteter - nærmere bestemt lørdag d. 1. marts kl 12.00.

Igen i år er der en masse sommercamps for børn og unge sejlere, ligesom mange klubber holder åbent i dagtimerne.

Der er vidt forskellige programmer til de mange sommeraktiviteter – så der er noget for enhver smag! Både for dig der vil windsurfe, sejle jolle, være med på en sejlende sommercamp, på camp med familien, sejle kølbåd eller noget helt andet.

Der er et begrænset antal pladser på de enkelte sommercamps og andre sommeraktiviteter, så vær klar ved tasterne, når det hele rulles ud. Følg med på forsiden af www.sejlsport.dk d. 1. marts kl. 12.00 ....

Sommersejlads 2014 JPEG Sommercamp 2014 JPEG