Dansk Sejlunion11. februar 2014 10:26 af

Udgivelse af Det Levende Søkort stopper

T-karta og Dansk Sejlunion stopper udgivelsen af det elektroniske søkort DLS-NG grundet øget konkurrence.

T-karta og Dansk Sejlunion har set sig nødsaget til at stoppe udgivelsen af DLS-NG

”Årsagen er, at der ikke mere er forretningsmæssig opbakning til projektet. Kunderne ønsker at opdatere kort hvert tredje eller fjerde år, hvilket er en medvirkende årsag til, at det er meget svært at få produktion og udgivelse af DLS-NG til økonomisk at hænge sammen,” forklarer Dansk Sejlunions sejladschef Steen Wintlev-Jensen.

Samtidig har konkurrencen fra lignende produkter til især tablets det seneste år været hård og har betydet et stort fald i antallet af kunder til DLS-NG.

Support frem til 1. maj
For at støtte de brugere, som forsat ønsker at benytte DLS-NG, har vi bevaret supportsiden på sejlsport.dk/dls, ligesom det frem til 1. maj 2014 vil være muligt at kontakte supporten om problemer vedrørende afvikling af DLS-NG.