Dansk Sejlunion13. september 2013 09:42

Film om de frivillige ved 49er EM

Sailing Aarhus har produceret en film om og med nogle af de frivillige, der i juli bidrog til at afvikle 49er-klassernes europamesterskaber i Aarhus.

Alle sejl var sat til, da Sailing Aarhus i sommerens løb afviklede både EM i 49er og 49erFX - og få uger senere VM i 29er. Intet af det havde været muligt uden en jætteindsats af frvillige kræfter, der i stort tal tog sig af alt lige fra at betjene linjebåde på vandet til kaffebrygning og trailerhåndtering på land.

Alene ved 49er EM var omkring 120 frivillige i sving ved stævnet, der blev afviklet ved Aarhus Sejlklub.

I løbet af stævnet blev der optaget en række videointerview med nogle af de frivillige kræfter. Det hele er nu klippet sammen til en 17 minutter lang film med fokus på, hvad der driver den enkelte til at engagerede sig det frivillige arbejde.

Se Sailing Aarhus' film om det frivillige arbejde