Dansk Sejlunion16. august 2013 12:42

Skiff-jollerne kæmper om DM i Hellerup

Weekenden byder på danmarksmesterskab med de to olympiske klasser, 49er og 49erFX, samt lillesøsteren 29er.

Weekendens DM i Hellerup bliver med høj fart. Skiff-jollerne indtager Øresund og vil tæt på land dyste om DM-titlerne. 49erne sejler om DIF-DM medaljer, 29erne om DS-DM medaljer mens 49erFX konkurrerer om klassemesterskabet.

Blandt deltagerne findes blandt andre OL-bronzevinder Allan Nørregaard og de nykårede 49erFX europamestre Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen.

Masser af frivillige
Hellerup Sejlklub står med 25 frivillige for stævner. Stævne- og baneleder for 49er/49erFX er Christian Lerche og baneleder for 29erne er Jon Møgelhøj fra Skovshoved Sejlklub.

"Vi er heldige at have en stor gruppe hjælpere i klubben, så der er absolut ingen problemer med at skaffe frivillige. Det er sjovt og attraktivt at være sammen med de her klasser. Der er flere af 29er-klassens forældre der har tilbudt hjælp, men vi har desværre måtte afslå for at vi ikke bliver for mange. Ellers synes jeg det er rigtig fint at de vil hjælpe," fortæller Christian Lerche.

Følg med på stævnesiden
Der er planlagt 11 sejladser for alle klasser. 29er-banen vil ligge tæt på Tuborg, mens 49er/49erFX-banen lægges i farvandet mellem Hellerup og Skovshoved skulle du have lyst til at se med fra land.

Hellerup Sejlklub vil løbende opdateres stævnesiden med nyheder og resultater. Se mere på hellerupsejlklub.dk.