Dansk Sejlunion7. august 2013 23:26

Egå Sejlklub vært for Laser U-EM i 2014

Mere end 250 sejlere fra 30 nationer kommer til Aarhus næste sommer.

Egå Sejlklub er tildelt EM-værtsskabet i 2014 for de 15-18 årige Lasersejlere. Stævnets officielle titel er "European Laser Radial Youth Championship", og forventningen er, at mere end 250 sejlere fra 30 nationer samt deres forældre, trænere og holdledere lægger vejen forbi Egå Marina i uge 26-27  næste sommer.

EM-stævnet afvikles over otte dage, hvoraf de første to bruges til registrering og måling. Herefter følger fire dages kvalifikationssejladser og to afsluttende dage med finalesejladser.

"At være vært for et stort, internationalt Laserstævne for ungdomssejlere er meget naturligt for Egå Sejlklub. Det falder i umiddelbar forlængelse af vores ungdomsarbejde med netop Laserjollen, og Egå Sejlklub ønsker at markere sig som vært for én-to større events årligt som supplement til vores kølbådsstævne Aarhus Big Boat Race", siger formand for Egå Sejlklub, Claus Dalbøge, i en pressemeddelelse.