Dansk Sejlunion5. juli 2013 19:52

Warrer og Lang tager revance

Jonas Warrer og Peter Lang ud er tilbage i medaljekampen ved 49er EM i Aarhus. Også Allan Nørregaard og Anders Thomsen er med blandt de 16 i semifinalen.

Med placeringer som 3, 9, 23 og 2 i fredagens fire sejladser klatrede Jonas Warrer og Peter Lang op gennem stillingen og ligger samlet nummer fem forud for lørdagens semifinaler.

Dermed fik besætningen rejst sig oven på en ærgerlig diskvalifikation - og 33 placeringspoint - der sendte dem et pænt stykke væk fra den fjerdeplads, de ellers lå til. Lige nu har Warrer/Lang blot syv point op til medaljeskammelen, og der er stadig en del sejladser at arbejde med, så intet er afgjort.

Nørregaard/Thomsen også med
Lørdag halveres guldfeltet, så de 16 bedste sejler semifinaler. Her er også Allan Nørregaard og Anders Thomsen med.

De havde en mildt sagt blandet fredag med to 5. pladser og to bundplaceringer som nr. 29 og 31. Samlet ligger Nørregaard/Thomsen nr. 12 - og der er lige nu 18 point op til en placering blandt de otte bedste, der søndag sejler finaler.

Brødrene Lübeck nåede lige akkurat ikke med i semifinalen. Blot tre point manglede.

Fører semifinalerne føres 49er-klassen af de new zealandske VM- og OL-sølvvindere Burling og Tuke. De havde en suveræn dag med 1, 2, 3 og 7.

Der er britisk på andenpladsen og tysk på tredjepladsen.  

Danske placeringer, efter dag 4  
(dagens placeringer)

49er
5.   Jonas Warrer/Peter Lang (3, 9, 23, 2)
12. Allan Nørregaard/Anders Thomsen (5, 31, 29, 5)
21. Mads Emil Lübeck/Christian Peter Lübeck (8, 15, 19, 28)

Se alle resultater fra 49er EM

Foto: Mick Anderson/Sailingpix.dk