Dansk Sejlunion27. juni 2013 09:57

Book havnepladsen via Tursejler app’en

Dansk Sejlunions populære app til tursejlerne har flere nyheder til 2013-sæsonen for iPhone-brugere.

Dansk Sejlunion og softwarefirmaet Trifork har over vinteren arbejdet på udviklingen af Tursejler app'en. Tursejler er i første omgang blevet optimeret til den nyeste IOS-version og hermed iPhone 5. En opdatering til Android udgives inden for de næste par uger.

Book havneplads
En af de store nyheder er, at man nu kan booke havneplads gennem app'en. De grønne havne-ikoner viser i hvilke havne der kan bookes plads via marinabooking.dk. Herudover kan man nu se et luftfoto af havnene samt ringe direkte til havnen via app'en.

Gem venne-ID
Benytter du Tursejler app'en med dit SEJLER-LOGIN (brugernavn og kode som medlemmer af DS-klubber får tildelt), kan du nu gemme dine venner så deres ID ikke går tabt.

Læs mere om Tursejler app'en her…