Dansk Sejlunion5. juni 2013 13:08

200 jollesejlere til TORM-stævne i Svendborg

Svendborg Sunds Sejlklub var vært for det sidste af årets tre TORM Junior Grand Prix.

Godt 200 unge jollesejlere deltog 1. og 2. juni i TORM Junior Grand Prix i Svendborg. Efter en stille lørdag med udsættelser var der gode sejladsforhold søndag med vind på 8 m/sek. hele dagen - og i perioder op til 11 m/sek.

"Vi har fået mange positive tilkendegivelser om arrangementet. Blandt andet fordi vi havde indført tidsskemaer ved slæbestedet - så ingen skulle stå i kø. Og så har vi fordel af gode klubhusfaciliteter og campingmuligheder lige ved siden af," fortæller Svendborg Sunds Sejlklubs formand, Kjeld Hansen, der også glæder sig også over en stor indsats fra 60-70 frivillige hjælpere.

Det er nogle år siden, at klubben sidst havde et stævne med et tilsvarende antal sejlere. Men med den gode oplevelse i ryggen, er der ifølge formanden gode muligheder for, at klubben snart igen er parat til at byde ind på et TORM-arrangement.

Resultater fra TORM Junior Grand Prix, Svendborg:

A-Optimist (93 både)
1.  Kristian Medina Præst, Kaløvig
2.  Sebastian Pieters, KDY/Skovshoved
3.  Victor Wantzin, KDY

Zoom8 (38 både)
1.  Vitus Holten, Aarhus Sejlklub
2.  Jeppe Rørholm Borch, Roskilde Sejlklub
3.  Sophus Jarvig, Kaløvig

Feva (6 både)
1.  Calle Sørensen/Mathias Berg, Thurø Sejlklub
2.  Cirkeline Andersen/Ulrik Søeberg, Thurø Sejlklub
3.  Gustav Madsen/Mads Angelo, Fjellebroen

Se hele resultatlisten HER

Foto: Anders Lund