Dansk Sejlunion6. maj 2013 11:38

Følg med live i ISAF’s halvårsmøde

ISAF’s halvårsmøde bliver afholdt i København. Den 11. maj kan man følge mødet med live streaming på nettet.

For første gang kan sejlere følge direkte med i et ISAF-møde via internettet. Danske sportsExtream står bag live streamingen, så alle med interesse kan følge med i debatten, uanset hvor på kloden de måtte befinde sig.

Det betyder ligeledes, at lande der stemmer sammen med andre nationer, men som ikke har mulighed for at være til stede på mødet i København, nu kan følge med i debatten. Der vil således blive mulighed for at give sine meninger til kende via en blog, der oprettes til formålet.

Interesserede kan følge mødet lørdag den 11. maj fra 9-17 på sportsxstream.com/isafmeeting2013

ISAF tættere på sejlerne
"Dansk Sejlunion er stolte over gennem aftalen med sportsXstream at medvirke til kunne sikre live streaming for første gang nogensinde fra et ISAF Council møde," fortæller Dan Ibsen fra Dansk Sejlunion.

"Det bringer ISAF tættere på sejlere over hele verden. Samtidig glæder det mig, at vi kan assistere et dansk firma i deres markedsføring af streaming af sportsevents, hvor især idrætsgrene som sejlsporten kan udnytte internet platforme til eksponering af sporten via live streaming og tracking."

Flere vinkler
Konferencen dækkes af to live kameraer der streamer direkte til nettet. Hjemmesidens opbygning gør det muligt for tilskuerne selv at vælge hvilket kamera de ønsker at følge, samtidig med at man kan følge programmet med blogging mm.

For mere information om ISAF halvårsårsmøde besøg sailing.org