Dansk Sejlunion23. april 2013 09:29

Nyt online VHF/SRC Kursus

Nu kan sejlere nemt og billigt forberede sig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve.

Med det nye kursus kan man forberede sig når og hvor man har lyst. Det eneste krav er, at man har adgang til en computer og en bredbånd internetforbindelse.

VHF/SRC kursus er det første resultat af samarbejdet mellem Marstal Navigationsskole og Dansk Sejlunion. Med dette kursus giver vi sejlerne nem adgang til god og kvalitetssikret viden om SRC og dermed gode forudsætninger for at bestå Søfartsstyrelsens SRC-prøve.

Vi er stolte af dette nye kursus, som giver sejlerne nem adgang til VHF/SRC certifikatet. Med dette kursus er vi og sejlerne med til at øge sikkerheden til søs. Det var netop denne type af kurser og formidling af viden, vi havde i tankerne, da vi indgik samarbejde med Dansk Sejlunion, udtaler Søren Vestergaard fra Marstal Navigationsskole.

God forberedelse
På online VHF/SRC Kursus fører en speaker dig ubesværet gennem det relevante pensum. Speakerens fortælling bliver understøttet af tekst og gode illustrationer på skærmen. Har du behov for at have talen på skrift, for at kunne lave understregninger, tage noter eller lignende er der det muligt at udskrive det talte som tekst kapitel for kapitel. Vi har søgt at give brugeren mulighed for optimal indlæring ved at bruge disse mange og forskellige virkemidler.  Et online  eller E-Learning kursus har en række fordelagtige virkemidler, som er meget relevante for netop denne type kursus i forhold til en simpel lærebog.

Test din viden
Efter hvert afsnit er der mulighed for at teste sin viden. Disse tests kan man vende tilbage til, så ofte man vil. Kursus indeholder også nogle eksempler på prøver. Du kan via en database med en stor mængde spørgsmål generere din egen SRC-prøve og teste om du er parat til at gå til den rigtige SRC-prøve. Spørgsmålene er alle hentet fra autoriserede SRC-prøver og kan genanvendes fem gange.

Som bruger skal du kun supplere kursus med bogen "GMDSS Tillæg til Lærebog" fra skagen Skipperskole, som supplerer kursus og som gerne må medbringes til Søfartsstyrelsens SRC-prøve

Kursuspris: 800 kr.
Kursus er til rådighed for brugeren i 2 måneder fra købsdato.

Online VHF/SRC kursus kan købes på sejlershoppen.dk