Dansk Sejlunion6. februar 2013 12:55

Læs det nye SEJLER - også på mobilen

Årets første udgave af SEJLER er nu udgivet elektronisk til læsning på computeren, mobil og tablet.

Medlemsbladet SEJLER, for de danske sejlere i DS-klubberne, har i mange år været tilgængeligt i en online version på internettet. Nu kan tidligere og fremtidige udgaver også læses på smartphones og tablets (Android og iOS). Vil du læse SEJLER på de mobile enheder gå til adressen issuu.com/dansksejlunion via browseren.

SEJLER på klubhjemmesiderne
Klubber kan nu også indlejre online versionen af SEJLER på klubhjemmesiden og gøre bladet nemt tilgængeligt for medlemmerne. En guide til hvordan det gøres findes på sejlsport.dk/sejler, hvor man naturligvis også kan læse medlemsbladet direkte.

Direkte i postkassen
Som medlem i en klub under Dansk Sejlunion vil du fortsat, trods de nye muligheder med onlineversioner, stadig modtage SEJLER i din postkasse 4 gange om året. Du kan læse mere om medlemsbladet på sejlsport.dk/sejler.

God læselyst!