Dansk Sejlunion12. februar 2013 14:54

EUROSAF Championship Sailing Cup klar til start

Den nye europæiske serie for olympiske klasser starter med stævne på Gardasøen. Se nye hjemmeside for serien.

Den europæiske sejlsportsunion, EUROSAF, har lanceret nye hjemmeside for den cup-serien på 5 stævner i 2013. Her kan man også finde Notice of Series for EUROSAF Championship Sailing Cup (ECSC).

Serien starter den 8. maj på Gardasøen i Italien kun ti dage efter World Cup-stævnet i Hyeres. Herefter følger stævner i Holland, England og Tyskland inden serien afsluttes i Frankrig. ECSC-stævnerne supplere World Cup-stævnerne for olympiske sejlere og unge som vil gå den olympiske vej i sejlsporten.

"Mange lande uden for Europa har også vist god interesse for den nye cup-serie i Europa, idet sejlerne kan deltage i op til 6 kvalitets regattaer i Europa - 2 ISAF World Cup event plus 4 ECSC-events - indenfor perioden fra april til juni," fortæller Dan Ibsen der er ansvarlig for serien i EUROSAF-regi.

Læs mere om EUROSAF Championship Sailing Cup på championscup.eurosaf.org...