Dansk Sejlunion19. december 2013 13:25 af Christian Lerche

Deadline 15. januar for forslag til generalforsamlingen

PR
Dansk Sejlunions generalforsamling 2014 afholdes på SCANDIC Bygholm Park i Horsens. Foto: PR

Indkaldelse til Dansk Sejlunions generalforsamling 2014 lørdag den 29. marts 2014 publiceret.

Indkaldelse til Dansk Sejlunions generalforsamling er d.d. publiceret på sejlsport.dk – find indkaldelsen her under afsnittet ”Generalforsamling 2014”. Her vil øvrige dokumenter vedrørende generalforsamlingen ligeledes blive publiceret.

Indkaldelsen varsler ligeledes deadline den 15. januar 2014 kl. 12.00 for klubbernes forslag til generalforsamlingen jævnfør Dansk Sejlunions vedtægter.

Forslag til kandidater til formand og bestyrelse skal være Dansk Sejlunions sekretariat i hænde senest mandag 24. februar 2014 kl. 12.00. Send en mail til ds@sejlsport.dk med jeres indstilling. Indstillingen skal omfatte en motivation, beskrivelse af kandidat og et valgoplæg. Læs mere i Dansk Sejlunions vedtægter om valg af formand og bestyrelse på sejlsport.dk/generalforsamling.

Eventuelle spørgsmål vedr. Dansk Sejlunions generalforsamling kan rettes til Anni Jensen, tlf. 4326 2188, mail: anni.jensen@sejlsport.dk