Dansk Sejlunion6. november 2013 14:29 af

Gør en forskel for sejlsporten på Klubkonferencen

Program og tilmelding til Dansk Sejlunions klubkonference er klar – bemærk ungdomsrabat og mulighed for at gøre en forskel.

Hjertestarteren for din klub og dansk sejlsport - vi skal have gang i udviklingen af de attraktive klubber til sejlerne!

Har du hørt nok suk over stilstand i dansk sejlsport? Er du parat til at tage et par skridt ind i fremtiden?

Du kan gøre en forskel og de første skridt tages på Dansk Sejlunions klubkonference fredag den 22. - lørdag den 23. november i Vingsted.

Dynamiske klubber, frivillighed og fællesskab
Temaet er PULS og Vand i håret. Du får på Klubkonference 2013 inspiration og værktøj til, at du og andre frivillige i din klub kan sætte kurs mod den dynamiske sejlklub. Den sejlklub, der tiltrækker nye sejlere, og som motiverer de erfarne sejlere til at søge vandet, fællesskabet og oplevelserne.

Unge med på klubkonference
Klubkonferencen tager fat i fremtidens sejlklub. Unge er fremtiden. Vi giver derfor særlig god pris til unge på 16-25 år: 300 kr. inkl. overnatning.

Aktiv klubkonference
Der bliver rig mulighed for deltagerne på Klubkonference for aktivitet og sved på panden. Pulsen skal op og det kan gøres ved fællesløb i skoven, morgengymnastik eller en tur i svømmehallen.

Læs mere om Klubkonference 2013 og tilmeld dig på sejlsport.dk/klubkonference.

Husk at få dine klubkammerater så I i fællesskab kan udvikle jeres klub. I kan tilmelde samtidig.