Dansk Sejlunion23. oktober 2013 22:46

SUP stævner i vinterhalvåret

SUP

At den kolde tid nærmer sig er ikke nødvendigvis en forhindring for at dyrke vandsport. Ishøj Surfklub afvikler henover vinteren en stævneserie i SUP.

Ishøj Surfklub har stor erfaring med afvikling af stævner i windsurfing. Som noget nyt er stævner i SUP på repertoiret i Ishøj Surfklub, og at vinteren står for døren er ingen forhindring for at lave en stævneserie på hele 6 stævner.

Formålet med stævneserien er at holde formen og teknikken ved lige henover vinteren, og det realiseres ved at afvikle et månedligt SUP race. For at gøre det enkelt benytter Ishøj Surfklub sig af de i forvejen udlagte bøjer i havnen og med start og måltagning ved klubhuset.

Konceptet er således enkelthed og idræt for både bredden og de inkarnerede konkurrencelystne. Fx er det ikke nødvendigt at forhåndstilmelde sig - man møder bare op.

At stævnerne henvender sig bredt er dog ikke ensbetydende med, at det mere sportslige element nedtones. For de inkarnerede SUP-surfere padles banen rundt hele 3 gange tilsvarende en distance på 7 km.

Se datoer og invitation via www.supsite.dk, hvor du altid kan finde forestående stævner og aktiviteter inden for SUP.

Foto: Simon Slater