Dansk Sejlunion8. oktober 2013 08:00 af

Aarhus Big Boat Race satser på både ORCi og DH

Stævnearrangør Egå Sejlklub etablerer igen DH-løb i Aarhus Big Boat Race i 2014.

Den 7.-8. juni 2014 sejles Aarhus Big Boat Race igen ud for Egå. Egå Sejlklub, satser på deltagelse fra danske, skandinaviske og tyske både, er allerede nu ude med datoerne så sejlerne bedre kan planlægge deltagelse.

"Vi fortsætter succesen fra 2013 med at tilbyde sejlads under ORCi-reglen, hvilket betød at det var den eneste måleregel, der blev sejlet under i 2013. Vi vil dog ikke udelukke dem der ønsker at sejle under DH; der vil således blive tilbudt løb efter begge måleregler," fortæller stævneleder Steen Jepsen og fortsætter:

"Vi fortsætter samarbejdet med bla. Dobbs Davis fra ORC og Boris Hepp fra Deutcher Segler-Verband (DSV), og selvfølgelig med Dansk Sejlunion. Det er håbet med ORCi reglen, at få flere danske både til at deltage i internationale stævner, samt at få flere udenlandske deltagere tiltrukket til at deltage i de danske Big Boat stævner."

Aarhus Big Boat Race første del af 2014 Danish Big Boat Series - og samtidig er stævnet første udtagelse til efterårets store internationale offshore stævne - Royal Ocean Cup - på Bornholm.

I løbet af februar forventer Egå Sejlklub at Notice of Race er klar på aarhusbigboat.dk.

Læs mere om ORCi-reglen og hvordan du får et målebrev her...


Foto: Niels Kjeldsen.