Dansk Sejlunion22. januar 2013 15:20

Seminar om love og regler for kitesurf-instruktion

Hvis du er instruktør i kitesurfing (eller har lyst til at blive det), virksomhedsejer (der udbyder instruktion), arrangør af camps eller lignende, er det vigtig for dig, at du er klar over, hvilke regler du er underlagt ift. dansk lovgivning. Dette kan du blive informeret om på et nyt seminar ved Dansk Sejlunion.

Seminarets indhold & målgruppe

Hvis du er instruktør i kitesurfing (eller har lyst til at blive det), virksomhedsejer (der udbyder instruktion), arrangør af camps eller lignende, er det vigtig for dig, at du er klar over, hvilke regler du er underlagt ift. dansk lovgivning om professionel instruktion inden for vandsport.

Alle instruktører, som instruerer professionelt i fx kitesurf, hvilket bl.a. vil sige modtager honorar eller instruerer i relation til en virksomhed, er underlagt Søfartsstyrelsens regler, der trådte i kraft d. 1/10-2012.

Dansk Sejlunion inviterer derfor til et orienterende seminar om love og regler. I forbindelse med seminaret bliver deltagerne desuden gjort bekendt med mulighederne for at blive certificeret instruktør og certificeret kiteskole af Dansk Sejlunion.

Seminaret er orienterende og informativt med mulighed for spørgsmål.

Seminaret er ikke et forum for diskussion om hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing.

Dansk Sejlunion inviterer nedenstående målgrupper til et orienterende og informativt seminar.

  • Instruktører
  • Virksomhedsejere
  • Camp-arrangører
  • Arrangør af andre kommercielle aktiviteter/ arrangementer/events
Tilmelding

Tilmelding til seminaret foregår gennem Dansk Sejlunions medlemssystem og er gratis.

Seminaret afvikles d. 21/2 kl. 19.00-21.00 i Dansk Sejlunions sekretariat.

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Seneste tilmelding til seminaret er d. 16/2.

Antal pladser: 18.

Kontakt Dansk Sejlunions konsulent Henrik Tang, for yderligere info.