Dansk Sejlunion24. januar 2013 15:45

Læs resultat af undersøgelse om DH målebreve i 2012

Flere fornyede ikke målebrevet i 2012 og det har Dansk Sejlunion spurgt ind til. Læs her resultatet af undersøgelsen.

Dansk Sejlunion undersøgte i 2012, hvorfor en række sejlere ikke havde fornyet deres målebrev til båden i 2012. Når man spørger, de der ikke har fornyet målebrevet, giver det virkelig mulighed for at få valide svar på frafald fra kapsejlads.
 
Heldigvis er sejlere dedikerede mennesker, hvilket i vores sammenhæng betød en meget høj svarprocent og rigtig mange gode kommentarer. Resultatet er blevet bearbejdet og indgår allerede i det interne arbejde om at styrke kapsejlads, gennem blandt andet øget tilgængelighed og et mere nuanceret syn på kapsejlads.
 
Det vigtigste er nu, at finde en retning som klubber og sejlere kan bakke op om, uden at vi skal til at opfinde den dybe tallerken. Vi er meget taknemlige for de mange gode besvarelser.

Læs her resultatet af undersøgelsen om DH målebreve… (pdf)

Arkivfoto: Ole Gorm Larsen.