Dansk Sejlunion3. september 2012 09:21

PL: Svær start for Jens Als

Starten på de paralympiske lege er ikke gået som ønsket for den danske 2,4 mR-sejler. Der er ikke plads til fejl i et tæt og stærkt felt, fortæller Jens Als.

Førstedagen ved de paralympiske lege i Weymouth blev ikke en god dag for Jens Als Andersen der forsvarer de danske farver i 2,4 mR-klassen. Udlægget med en 13. og 14. plads blandt 16 både var ikke tilfredsstillende for den tidligere PL-sølvvinder.

Søndag kom Jens Als bedre tilbage med en 9. plads i dagens første sejlads. Målgangen blev meget tæt.

"Jeg lå hele vejen rundt lige efter førergruppen," fortæller Jens Als Andersen fra Weymouth. "I mål var vi 4 både inden for 1 sekund efter en times sejlads - desværre var jeg den 4. af disse både. Så min 9. plads var 1 sekund fra en 6. plads og 18 sek. efter vinderen, og hele feltet var i mål inden for ca. 1 minut, så meget meget tæt."

Sejladsen efter blev det til 14. plads efter nogle danske fejl. Samlet ligger Jens Als Andersen efter 4 sejladser på 13. pladsen. Der resterer 6 indledende sejladser og det afsluttende Medal Race den 6. september.

Følg løbende med på sailing.org/paralympics/london2012/

Foto: IFDS.