Dansk Sejlunion24. september 2012 00:01

Kom og spis af den dybe tallerken – Klubkonferencen 2012

Hvis du er klubleder eller har en udvalgsfunktion, så er det blevet tid til at tilmelde sig årets største arrangement for ledere og personer med udvalgsfunktioner i Dansk Sejlsport.

Indbydelse til "Klubkonferencen 2012"

Dansk Sejlunion inviterer til "Klubkonferencen 2012" d. 16.- 17. november, hvor der øses ud af erfaringer, viden og god stemning omkring sejlsport. På Klubkonferencen kan klubledere og personer med udvalgsfunktioner udveksle erfaringer og populært sagt spise af den dybe tallerken ved de mange spændende oplæg.

Når Dansk Sejlunion slår dørene op til den store årlige begivenhed, oplever klubbernes delegationer af frivillige erfaringsmæssigt, at arrangementet både har en faglig vinkel og social gevinst. Klubkonferencen er nemlig årets absolut bedste mulighed for at danne netværk og relationer inden for sejlsportens mangfoldige interessefællesskaber.

Med de mange spændende tematiske oplæg på klubkonferencen er der noget at komme efter for alle, som har en leder- eller udvalgsfunktion i klubben. Det kan fx være ungdomslederen, turudvalgsformanden, sejlerskolelederen eller noget helt andet.

Læs alt om Klubkonferencen 2012 ved at trykke på banneret herunder.

Klubkonference-banner.png