Dansk Sejlunion25. september 2012 12:52

Invitation til ledere med passion for sejlsport

Dansk Sejlunion ønsker at samle erhvervsledere med passion for sejlsport i netværket Sail-Biz. OL-medaljevinderne er på programmet til de første arrangementer.

På Dansk Sejlunions vegne vil jeg gerne invitere dig til at være en del af Sail-Biz - dansk sejlsports erhvervsnetværk for ledere med passion fra sejlsport. Som sejlere og erhvervsfolk har vi en stærk drivkraft og passion i vores daglige virke. Jeg er ikke i tvivl om, at vores fælles udgangspunkt i sejlsporten giver os en særlig tilgang til vores måde at arbejde på.

Sail-Biz er stedet, hvor vi mødes omkring sejlsport og henter inspiration og bekendtskaber til vores opgaver i erhvervslivet. Læs mere om netværket, hvor du vil møde erhvervsledere med passion for sejlsport, sejlere med egen virksomhed og elitesejlere på sejlsport.dk/sail-biz.

Unikke sejlsportsoplevelser
Sail-Biz vil årligt være vært for 4-6 arrangementer fordelt i øst/vest Danmark med en god blanding af unikke sejlsportsoplevelser og gode faglige indlæg fra såvel sportens som erhvervslivets side.

I indeværende år er medlemsskabet gratis. Vi afholder i løbet af efteråret 2012 et par arrangementer med højaktuelle og spændende emner på programmet. De første arrangementer handler naturligvis om dansk sejlsports 2 OL-medaljer ved OL 2012 sejladserne i Weymouth i Sydengland.

PROGRAM
16.30 Velkomst
Hans Natorp, Dansk Sejlunions formand
16.45 Vejen til dansk sejlsports 2 OL-medaljer
Jonas Høeg-Christensen, Finn jolle sølvmedaljevinder
Allan Nørregaard/Peter Lang, 49er bronzemedaljevindere
Thomas Jacobsen, Dansk Sejlunions sportschef
18.00 Sail-Biz erhvervsnetværket
Hans Natorp, Dansk Sejlunions formand
18.30 Middag
20.00 Tak for i dag

Deltagelse
Der afholdes to arrangementer, som finder sted:

  • Tirsdag den 9. oktober - Skovshoved Sejlklub, Skovshoved Havn, 2920 Charlottenlund.
  • Onsdag den 10. oktober - Byggecentrum, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Du kan som erhversleder kontakte Bjørn Westergaard, TBDA sailbiz@tbda.dk, med henblik på at modtage en personlig invitation til en af arrangementerne. Henvendelsen skal ske senest den 3. oktober 2012.

Venlige sejlerhilsner
DANSK SEJLUNION

Hans Natorp
Formand