Dansk Sejlunion2. august 2012 00:38

Rindom rykker

Anne-Marie Rindom klatrer op på en 12. plads efter to gode sejladser. Thorbjørn Schierup nærmer sig top-20.

På tredjedagen i Laser Radial fik Anne-Marie Rindom ram på de starter, hun har manglet i de første sejladser. Og hun beviste, at når hun kommer godt af sted, så formår hun at holde sig fremme og forsvare sin position.

I dagens første sejlads lå hun nummer 14 ved topmærket og sejlede sig gradvist op i stillingen, på et tidspunkt var hun fremme som nummer 8. Slutplaceringen blev en 12. plads.

Hidtil bedste
Hvis den første sejlads var god, så var den anden fremragende. Igen kom hun ud på en 14. plads, men kæmpede sig frem i feltet - denne gang uden tilbagefald - for til sidst at lande på en 7. plads. Hendes hidtil bedste ved OL.

Samlet er Rindom nummer 12 ud af 41 sejlere. En fornem OL-debut indtil nu af den unge Horsens-sejler.

Klassen føres stadig af ireren Annalise Murphy, der dog havde en dårlig dag på vandet og nu bliver presset hårdt af de nærmeste forfølgere.

Tæt på top-20
I Laser nærmer Thorbjørn Schierup sig top-20 efter to sejladser med placeringer som nummer 23 og 16. Konkurrencen føres af Kontides fra Cypern.

Torsdag har både Laser og Laser Radial fridag.

I RS:X var Sebastian Fleischer ude i to sejladser - med placeringer som nummer 24 og 23 til følge.            

"Jeg lavede dårlige starter i dag. Det er derfor, jeg ikke er længere fremme, for jeg har absolut farten til at være med deroppe. Jeg er nok lidt for bange for at give den gas i starten - og risikere en tyvstart. Men jeg har alt at vinde og intet at tabe, så jeg tror, jeg skal være mere aggressiv fra nu af," sagde Sebastian Fleischer, der samlet ligger nummer 23.   

Team Meldgaard under pres
I Matchrace rykkede en plads i kvartfinalerne længere væk for Team Meldgaard, der onsdag tabte begge matcher, først til Frankrig og dernæst til Finland. Team Meldgaard mangler tre matcher - mod Australien, Portugal og Spanien.

Australien har hidtil vundet alle otte matcher ved stævnet, og Spanien har seks sejre, mens Portugal blot har en enkelt gevinst.