Dansk Sejlunion16. august 2012 11:40

Nu kan du endelig se OL-tracking

Gense 49erens katastrofale start og geniale comeback i OL-medaljesejladsen og andre OL-sejladser med relive af OL-trackingen hos ISAF.

Sejlsporten har vænnet sig til at kunne følge sejladser fra nær og fjern, mens det sker med tracking. Desværre var det ikke muligt under OL 2012, da kommercielle rettigheder satte en stopper for den publikumsvenlige løsning. Det internationale sejlforbund, ISAF, kæmpede ellers længe en hård kamp for at sikre en offentlig tilgængelig tracking.

Gense OL-sejladserne
Nu har ISAF fået adgang til tracking data fra OL og har gjort trackingen fra samtlige OL-sejladser tilgængelig for alle på nettet. Dermed kan man blandt andet nye 49ernes Medal Race, hvor det længe lignede et dansk nederlag. Starten der blev katastrofal blev for den danske 49er skudt af sted med 2 knobs mindre fart end østrigerne der vandt sejladsen. Allan Nørregaard og Peter Lang leverede dog et flot comeback i sidste halvdel af sejladsen og sikrede som bekendt bronzemedaljerne.

Se OL-trackingen her…

Gense også TV-billederne fra OL-sejladserne, uden kommentator, her…