Dansk Sejlunion24. august 2012 09:59

Dit medlemskab giver kontante fordele

Dansk Sejlunions web-shop, www.sejlershoppen.dk, kan nu give rabat til dig, der er medlem af Dansk Sejlunion.

Med dit brugernavn og password fra Dansk Sejlunions medlemssystem kan du logge dig ind på sejlershoppen.dk. Når du er logget ind skifter de varer, der er samlet under menupunktet "Medlemstilbud" til en mere fordelagtig medlemspris. 

Rabatterne i sejlershoppen ligger mellem 15 og 50%. Variationen skyldes forskellen på de rabatter vi har kunne forhandle os frem til. I fremtiden vil Dansk Sejlunion skaffe flere attraktive medlemsfordele, som du kan købe på sejlershoppen.dk. Når vi vælger varer til sejlershoppen er der fokus på varer til sejlere.

Brugernavn og adgangskode er de samme, som du anvender til Dansk Sejlunions app "Tursejler".

Besøg sejlershoppen

Har du glemt din adgangskode kan du få den tilsendt på din e-mail, via vores "Glemt adgangskode"-funktion på www.sejlsport.dk/portal. Har du mistet eller glemt dine brugeroplysninger, kan du skrive til ds@sejlsport.dk og få oplyst brugernavn og password.

Den nye funktionalitet i sejlershoppen sammen med det nye medlemssystem, har endelig givet mulighed for at give kontante fordele til medlemmer af klubber under Dansk Sejlunion.