Dansk Sejlunion16. juli 2012 22:53

Vennetip og app-opdatering

Find dine sejlervenner med Dansk Sejlunions Tursejler-app og læs hvad nye opdateringer betyder.

Til Android telefonerne blev der udsendt en opdatering af Dansk Sejlunions Tursejler-app den 7. juli. Denne opdatering løser de problemer nogle telefoner har haft med log-in knappen, ligesom de små smartphones, f.eks. Sony Ericsson mini, nu også kan få glæde af Tursejler-app'en.

Følg sejlervennerne
Med app'en kan du følge dine sejlervenner, og de kan følge dig. For at følge hinanden skal man udveksle Tursejler-id. For at få et id skal du tilmelde sig, via venne-knappen i app-menuen, hvorefter du finder det øverst i listen over venner. Du kan sende id'et til andre via din telefon når det skal deles.

Når du tilføjer dine venners id ind i app'ens liste over venner, kan du altid se, hvor de sidst har valgt at afsætte deres position på kortet. Ligesom dine venner kan se hvor du har valgt at oplyse din position. Trykker du på en ven i listen vises dennes sidste position på kortet. Venne-positioner vises som et grønt ikon, og ved at trykke på dem kan du se hvem det er og hvornår positionen er afsat.

Om venne-funktionen
Vi har valgt, at man selv skal afsætte sin position, fremfor at telefonen automatisk afsætter en position med jævne mellemrum. Dette valg har vi taget for at spare på telefonens batteri og for at du kan vælge at holde fri for venners overvågning, hvis du skønner at det er nødvendigt.

Et fremtidigt ønske er, at man kan benytte det samme id på flere platforme og at vennerne gennem en Cloud-løsning ikke skal indtastes flere gange. Dette arbejder vi på til en senere opdatering.

God sommer med Dansk Sejlunions Tursejler app.

PS! Mangler du oplysninger om dit brugernavn og kode kan du skrive til ds@sejlsport.dk med oplysninger om dit navn, adresse og din klub.