Dansk Sejlunion6. juli 2012 11:11

Sejlerne velkomne i Klintholm Marina

Vordingborg Kommune købte Klintholm Marina på tvangsauktion. Alle sejl sættes nu for at få marinaen op at køre for fuld kraft igen, efter flere års misligholdelse af den tidligere ejer.

Efter mange års misdrift af den tidligere ejer kan sejlerne nu igen glæde sig til at besøge Klintholm Marina, efter at Vordingborg Kommune onsdag den 20. juni købte marinaen på tvangsauktion.

Vordingborg Kommune købte marinaen med omkring 200 pladser samt toiletfaciliteter og havnekontor.

"Nu er det slut med uberegnelige oplevelser for sejlerne i Klintholm Marina. Vi vil glæde os til at hilse sejlerne velkommen og vil gøre vort yderste for at de skal få en god oplevelse når de vælger at lægge vejen forbi Klintholm, hvor de selvfølgelig vil opleve den samme gode service som i de øvrige havne i Vordingborg Kommune," siger formanden for Vordingborg Kommunes Teknikudvalg Søren Nybo i en pressemeddelelse.

"Vi sætter alle sejl til for at få åbnet faciliteterne og få marinaen op at køre for fuld kraft. Vi går straks i gang med at istandsætte toiletterne og vil arbejde ihærdigt på at få bragt selve havnen op til tidligere tiders storhed."

Vordingborg Kommune har siden påske - hvor sejlersæsonen officielt startede - drevet Klintholm Marina for kurator.

Foto: Ole Eskling.