Dansk Sejlunion30. juli 2012 19:45

Høgh udbygger føring

Med en 2. og en 7. plads i dagens to sejladser øgede Jonas Høgh sin føring i Finnjolle-klassen ved OL.

Jonas Høgh-Christensen vil sent glemme dagens anden OL-sejlads, hvor han efter en startfejl - han kom for tæt på dommerbåden - måtte en tur rundt om sig selv. Fra et udgangspunkt som nummer sidst formåede Høgh'en på imponerende vis at sejle sig op til en 7. plads til slut. 

2. plads i første sejlads
I dagens første sejlads lagde Jonas Høgh lidt forsigtigt ud og rundede de to første mærker som nummer 6 og 5. Herefter arbejdede han sig op på en 2. plads, som han holdt til mål.

Samlet ligger Høgh nummer 1. Han er otte point foran franskmanden Jonathan Lobert, mens Ben Ainslie havde en skuffende dag med en 6. og en 12. plads. Samlet er Ainslie på en 3. plads, som han deler med Kroatien, Slovenien og Holland.

Foto: On-edition