Dansk Sejlunion17. juli 2012 17:57

Afgang til OL

Som det første hold fra Danmark er sejlerne nu taget af sted til OL, der begynder den 27. juli.

Atleter fra hele verden sætter i disse dage kursen mod England for at være på plads, når ilden på Det Olympiske Stadion i London tændes fredag den 27. juli.

Som første hold fra Danmark tog hovedparten af sejlerne af sted tidligt mandag morgen (16.7.), og blandt andre TV2 fulgte med ved tjek ind i Københavns Lufthavn for at få de seneste meldinger på OL-formen.

Nu handler det for sejlerne i første omgang om at finde sig til rette i den olympiske by i Weymouth og samtidig udnytte de sidste muligheder for at træne i OL-farvandet.

Første sejladser
OL-sejladserne bliver skudt i gang legenes anden dag, den 29. juli. Her skal Jonas Høgh-Christensen (Finnjolle), Michael Hestbæk/Claus Olesen (Starbåd) og Team Meldgaard (Matchrace) på vandet. Dagen efter, den 30. juli, begynder sejladserne for Allan Nørregaard/Peter Lang (49er), Anne-Marie Rindom (Laser Radial) og Thorbjørn Schierup (Laser). Sebastian Fleischer (RS:X) skal på vandet første gang den 31. juli, og så går der et par dage, før Lene Sommer/Henriette Koch (470-jolle) som sidste danske båd skal i ilden den 3. august.    

På billedet fra venstre: Anne-Marie Rindom (Laser Radial), Sebastian Fleischer (RS:X), Kristian Kjærgaard (træner, Finnjolle), Jonas Høgh-Christensen (Finnjolle), sportschef Thomas Jacobsen, Claus Olesen (Starbåd), Michael Hestbæk (Starbåd) og Thorbjørn Schierup (Laser).