Dansk Sejlunion15. juni 2012 22:16

Husk tilmelding til SOMMERAKTIVITETER

Sommerferien nærmer sig, og det er ensbetydende med, at der er SOMMERAKTIVITETER for de sejlglade børn og unge. I et samarbejde med klubber fordelt over hele landet er der med over 20 SOMMERAKTIVITETER rig mulighed for at få sejlet i sommerferieperioden.

På en uge sejler du lige så meget som på en hel sæson!

Detaljerne i afviklingen af den enkelte SOMMERSEJLADS eller SOMMERCAMP er op til den arrangerende sejlklub. Nogle sejlklubber tilbyder, ud over jollesejlads, fx sejlads i kølbåde, hvor andre tilbyder windsurfing, sejlads i flerskrogsjoller m.v.

Da indhold og aktiviteter er forskelligt på de enkelte SOMMERAKTIVITETER, er det vigtigt, at du læser indbydelse og programmet for sommeraktiviteten, inden du tilmelder dig.

Se hele hæftet om SOMMERAKTIVITETER 2012 ved at klikke på billedet herunder.

Tilmeld dig SOMMERAKTIVITETER ved at trykke på banneret til højre.

DSU_sommercamp_sejlads_210x210_WEB-1.jpg