Dansk Sejlunion26. juni 2012 21:38

Fire nye DS-turbøjer udlægges

To nye klubber har meldt sig under fanerne og lægger nu DS-turbøjer ud på smukke og beskyttede steder i deres lokale område.

Sakskøbing Bådelaug og Havn er gået sammen om at udlægge to bøjer i den nord østlige del af Sakskøbing fjord. Et samarbejde mellem havn og klub er en god idé, da klubben som regel har de frivillige kræfter, mens havnen ofte har grej til den tungere del af arbejdet.

Kolding Sejlklub tager på langfart, når de lægger deres to nye DS-bøjer ud. Bøjerne bliver lagt på den østlige side af Fænø, lige overfor Middelfart Sejlklub. Disse to nye bøjer ligger utrolig smukt og beskyttet.

Dansk Sejlunion håber at disse fire nye bøjer bliver brugt flittigt hen over sommeren. Bøjerne kan ses på sejlsport.dk/tursejlads og i Dansk Sejlunions app Tursejler.