Dansk Sejlunion26. maj 2012 20:09

PRØV NOGET NYT i juni

I juni holder 9 klubber fordelt over hele landet arrangementer for ungdomssejlere, som kan prøve kræfter med at sejle i forskellige bådtyper, de ikke har prøvet før. Dansk Sejlunions koncept PRØV NOGET NYT er en del af sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept, ATK.

Prøv _noget _nyt _2012

PRØV NOGET NYT er aldersrelateret træning
PRØV NOGET NYT arrangementerne handler om, at unge sejlere kan stifte bekendtskab med bådtyper, som de ikke kender fra hverdagen - eller i hvert fald ikke har prøvet kræfter med tidligere.

I bund og grund er PRØV NOGET NYT arrangementerne attraktive for de sejlglade unge, fordi det giver nye udfordringer og ny inspiration at få lov til at forsøge sig med en anden båd, end den man sejler i til daglig. Erfaringen fra sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept, ATK, viser nemlig, at børn får en stærkere og mere alsidig forankring i sejlsporten ved at afprøve forskellige bådtyper i de tidlige år.

Følgende klubber holder PRØV NOGET NYT arrangementer i juni:

Gråsten Sejlklub den 2. juni Se invitation her
Dragør Sejlklub den 5. juni. Se invitation her
Hellerup Sejlklub den 16. juni. Se invitation her
Sunds Sejlklub den 16. juni. Se invitation her
Næstved Sejlklub den 16. juni
Aarhus Sejlklub den 17. juni. Se invitation her
Kaløvig Bådelaug den 23. juni. Se invitation her
Kongelig Dansk Yachtklub (Rungsted) den 23. og 24. juni. Se invitation her
Køge Sejlklub den 23. juni. Se invitation her

Læs mere om PRØV NOGET NYT her

Læs mere om sejlsportens aldersrelaterede træningskoncept i bogen "Aldersrelateret træning i sejlsport - ATK for børn og unge, 8-25" i onlineversion her.

Køb bogen "Aldersrelateret træning i sejlsport - ATK for børn og unge, 8-25 år" i sejlershoppen.dk. Pris Kr,- 50,- + forsendelse.

Proevnogetnyt2

 Provnogetnyt 2012