Dansk Sejlunion29. maj 2012 16:17

OL-guldvinder på vej over Atlanten

Tidligere 49er-sejler Martin Kirketerp udlever lige nu sin drøm i Volvo Ocean Race på Team Sanya. Læs interview i SEJLER – ”Fra OL-guld til lokumsrens”.

Volvo Ocean Race feltet mangler godt 800 sømil til mål i Lisabon. Turen fra Miami over Atlanten er gået stærkt med hastigheder godt over 20 knob. Om bord på Team Sanya er Martin Kirketerp i fuld færd med sin anden Transatlantiske sejlads i karrieren. Desværre må holdet i andengenerationsbåden indtage sidstepladsen på nuværende tidspunkt 70 sømil efter frontløber Abu Dhabi.

Fra OL-guld til lokumsrens
En karriere der har udviklet sig over til oceansejlads for den tidligere olympiske sejler. I SEJLER-interviewet fortæller Martin Kirketerp om vejen fra OL-guld til lokumsrens. En kamp hvor Martin trods sin OL-medalje er startet nederst i hierarkiet.

Læs interviewet med Martin Kirketerp her…

Volvo Ocean Race kan følges her…