Dansk Sejlunion17. maj 2012 15:00

Hent Tursejler i din klub

Hæftet Tursejler 2012, med havneoversigt og DS-turbøjer, og DS-standere er sendt til sejlklubberne til gratis afhentning for medlemmer.

Tursejler 2012_forside

Den nye udgave af hæftet Tursejler er nu sendt til klubberne. Dansk Sejlunion har udsendt ca. 10.000 eksemplarer, men har forsat en mindre del tilbage i sekretariatet. Du kan gratis afhente dit eksemplar i din sejlklub.

Husk DS-stander
Sammen med Tursejler har vi udsendt DS-standere til klubberne. Husk for at benytte DS-turbøjer skal du føre DS-stander, men uanset om du påtænker at benytte bøjerne eller ej er du velkommen til at få og føre DS-standeren, for at markere at du er en del af det store fælleskab, som udgøres af medlemmer i klubber tilknyttet Dansk Sejlunion. Det er blandt andet dette fællesskab, som gør det muligt at have mere end 150 bøjer fordelt over hele landet.

Standeren kan du også afhente gratis i din klub. Hvis du er i tvivl om, hvor du kan afhente stander og Tursejler 2012, skal du spørge bestyrelsen i din klub.