Dansk Sejlunion25. april 2012 16:02

Nyt legetøj i aktivitetstrailerne

Dansk Sejlunions TORM aktivitetstrailere bliver flittigt brugt i de danske sejlklubber og surfklubber. I 2012 er der kommet endnu mere legetøj i TORM aktivitetstrailerne, så der kan prøves kræfter med varierede former for vandsport.

Lån en TORM aktivitetstrailer gratis
For at tilbyde de unge sejlere mere og andet end traditionel sejlsport ved Sommercamp, Sommersejlads, rekrutteringsarrangementer mv. stiller Dansk Sejlunion aktivitetstrailere til rådighed kvit og frit for sejlklubberne. Som noget helt nyt indeholder disse aktivitetstrailere nu også 3 oppustelige SUP (Stand Up Paddle) boards, som fx kan bruges til sjove konkurrencer, aktiviteter i vindstille og ikke mindst i forbindelse med vandtilvænningen og tryghed for nye sejlere.
 
SUP er en populær sport, som de seneste år har haft stor global fremgang. Når man SUP-surfer står man op på boardet og padler sig frem med en pagaj. SUP-Surfing kan dyrkes overalt - i bølger såvel som på fladt vand. Sporten egner sig både som konkurrencesport, leg og til familiehygge.
 
For at få låne én af Dansk Sejlunions seks TORM aktivitetstrailere, der er fordelt over hele landet, skal klubben henvende sig til sin lokale udviklingskonsulent for at blive oprettet i et bookingsystem.
 
En aktivitetstrailer indeholder som udgangspunkt:
• 3 oppustelige BIC SUP-brætter (Stand Up Paddle)
• 3 BIC surfbrætter med 6 rigge
• 6 sit-on-top kajakker med pagajer
• 16 våddragter
• 16 svømmeveste
 
Læs mere om Dansk Sejlunions udstyr til udlån her.

TORM_trailer.jpg