Dansk Sejlunion20. december 2012 11:50

Se landsholdssejlerne for 2013

Listerne med de udtagne sejlere til Ungdomslandsholdet og Udviklingslandsholdet er offentliggjort.

I alt 19 sejlere er udtaget til Ungdomslandsholdet og 79 sejlere til Udviklingslandsholdet i 2013.

"I et post-OL år er det naturligt at toppen er en anelse smallere end i årene op til OL, da flere af vores rutinerede sejlere er stoppet, eller bruger deres tid på arbejde eller uddannelse," siger Dansk Sejlunions cheftræner Kristian Kjærgaard.

"Til gengæld er det en fornøjelse at se hvor mange unge sejlere der på udviklingslandsholdet står klar til at tage over. F.eks. i den nye olympiske klasse 49er FX, hvor der allerede er 5 besætninger der er gået i gang, og på kort tid har etableret et godt træningsmiljø."

Du finder beskrivelser af de tre landshold samt listerne med de udtagne sejlere her…


Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion.