Dansk Sejlunion19. december 2012 11:06

Nyt andelsselskab bag lystbådehavnen i Sønderborg

Der er med succes blevet stiftet et Amba for lystbådehavnen i Sønderborg.

Mandag d. 17. december kl. 19 blev der afholdt stiftende generalforsamling for det nye selskab "Sønderborg Lystbådehavn Amba.", som skal drive lystbådehavnen fremover fra d. 1. januar 2013. Det skriver Sejlklubberne Sønderborg Lystbådehavn i en pressemeddelelse.

Generalforsamlingen blev en succes. 74% af alle bådpladslejere havde ved starten af generalforsamlingen tegnet en andel i Amba'et. Målet for tilslutning var 2/3 - og det blev således overgået meget pænt.

Til generalforsamlingen, der blev afholdt på? Business College Syd, var der mødt 290 stemmeberettiget andelshavere; mange med ledsager - hvorved der i alt var ca. 400 fremmødte.

Advokat Claus Plum blev valgt til dirigent, og ledte forsamlingen flot igennem den udsendte dagsorden. Søren Wrang blev valgt som referent, og sørger for at det formelle referat tilgår Amba'ets protokol, og at det bliver lagt ud på hjemmesiderne i klubberne.

Stiftelsen af Amba'et blev godkendt af forsamlingen med klapsalver. Vedtægterne blev godkendt med småændringer.

Der var kampvalg om alle poster i bestyrelsen. Resultatet af den skriftlige afstemning blev således:

Formand:
Hardy Nielsen, Sønderborg Yacht-Club, SYC

Bestyrelse:
Søren Hoppe, Sønderborg Sejl- og Motorbådsklub, SSM Lars Reugboe, SYC
Børge Frost Iversen, SYC
Henning Krüger, SSM

Suppleanter:
Jes Graversen, SSM
Kurt Andersen, SYC

Aftenen sluttede af med en tak til Referencegruppen for det store arbejde, der har stået på i mere end 2 1⁄2 år. Referencegruppen stopper sit arbejde endeligt efter overdragelsesmøde med Amba'ets nye bestyrelse.

Foto: Google Maps.