Dansk Sejlunion8. november 2012 22:32

Stor undersøgelse om tursejlads sat i gang

N. Rosenberg
Foto: N. Rosenberg

Dansk Sejlunion ønsker at skabe mere målrettede kurser og events til de danske tursejlere. Derfor er en stor undersøgelse sendt ud.

Hvordan får man skabt mere målrettede kurser og events for sejlklubbernes medlemmer der sejler tursejlads? Det er Dansk Sejlunion lige nu ved at undersøge.

Der findes i Danmark meget lidt statistik om danske sejlere og bådejere. Og ligeledes er det mange år siden, der er blevet gennemført en større undersøgelse blandt sejlere.

Uden den viden, der opnås om en målgruppe gennem undersøgelser, er det næsten umuligt at lave kurser og events der rammer bredden. Den store tursejlads-undersøgelse, som Dansk Sejlunion er ved at gennemføre, vil give et godt data-fundament at arbejde videre på. Målet er allerede denne vinter at få arrangeret de mest efterspurgte kurser rundt omkring i landet.

TEKNISK UHELD - VI BEKLAGER!
Når man har med it at gøre, så kunne man til tider ønske, at den gamle pauseskærm med "teknisk uheld" vi kender fra tv stadig fandtes. Et teknisk fejl betød nemlig, at en allerede udsendt e-mail til et udvalg af klubmedlemmerne, der er registreret i et fælles medlemssystem, blev sendt igen.


"Optimalt set" skulle e-mailen så kun være sendt to gange, men med så store mængder data var det ikke alle e-mail servere der nøjedes med at videresende den én gang.
Derfor har flere klubmedlemmer modtaget e-mailen et par gange for meget - det beklager vi dybt og arbejder intenst på at rette fejlen.

Stor opbakning
Allerede nu er det tydeligt, at sejlerne er engageret i deres sport. På ganske få dage er flere tusinde spørgeskemaer blevet besvaret og mange har tilføjet værdifulde kommentarer. Der skal allerede nu lyde en stor tak til de medlemmer af sejlklubberne der har bidraget.

Når det endelige resultat af undersøgelsen foreligger vil den blive offentliggjort løbende her på sejlsport.dk.

Arkivfoto: N. Rosenberg/fotokonkurrence 2007.