Dansk Sejlunion14. november 2012 14:32

DS-netværk mødes på klubkonferencen

Mød det nye DS-netværk om klubadministrationssystem på klubkonferencen.

Da DIF annoncerede at de den 31. december lukker deres nuværende tilbud til klubber om et klubadministrationssystem, besluttede en række klubber at danne et DS-netværk. Ønsket er at finde ud af, hvilke krav man skulle stille til et nyt system samt hvilke erfaringer der findes i forhold til eksisterende systemer.

Nu mødes DS-netværket på klubkonferencen lørdag den 17. november kl. 11. Har du  ikke i første omgang nået at tilmelde dig netværket, kan det forsat nås. Er du interesseret, er du også velkommen til at deltage i mødet på klubkonferencen, hvor blandt andet initiativtageren Peter Wismer er til stede.

Læs mere om etablering af DS-netværket her…