Dansk Sejlunion22. oktober 2012 23:04

Vil du være Kitesurf Instruktør i 2013?

I foråret 2012 tog Dansk Sejlunion og den landsdækkende klub Kiteboarding Danmark initiativ til at etablere en standard for hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing ved at uddanne "Kitesurf Instruktører" og certificere kiteskoler med kvalitet i undervisningen. I 2013 udbydes der igen et "Kitesurf Instruktør" kursus.

Fordelt på to instruktørkurser i foråret 2012 blev der uddannet knap 50 kitesurfing instruktører, der varetager instruktion på "Dansk Sejlunion Certificerede Kiteskoler".

I foråret 2013 udbyder Dansk Sejlunion igen et "Kitesurf Instruktør" kursus. For at følge den teoretiske del af "Kitesurf Instruktør" kurset skal de kommende instruktørers egne færdigheder være efterprøvet inden tilmelding til kurset. Den enkelte instruktørs færdigheder bliver vurderet ud fra "Kitesurfer 1 Diplom" inkl. "Tillæg" samt en række andre punkter for at sikre et respektabelt niveau og håndtering af kitesurfing.

I den kommende tid - inden det bliver for koldt - kan interesserede instruktører med fordel sørge for at få efterprøvet deres egne færdigheder på en af landets mange "Dansk Sejlunion Certificerede Kiteskoler" eller ved en "Dansk Sejlunion Certificeret Instruktør" for at sikre sig plads på den teoretiske del af "Kitesurf Instruktør" kurset, der finder sted på Dalum Landbrugsskole d. 6.-7. april.

Se artikel om hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing i et tidligere nummer af Dansk Sejlunions medlemsblad SEJLER her.

Læs alt om Dansk Sejlunions "Kitesurf Instruktør" kursus her.

Se Dansk Sejlunions uddannelseskalender her.