Dansk Sejlunion12. oktober 2012 14:35

Stor interesse for erhvervsnetværket Sail-Biz

80 danske erhvervsfolk har vist interesse for dansk sejlsports nye erhvervsnetværk Sail-Biz. De første to arrangementer er allerede afholdt.

OL-medaljevinderne Jonas Høgh-Christensen og Allan Nørregaard fortalte i denne uge indlevende om deres kamp for at nå målet om medaljer ved sommerens OL. Tilhørerne var danske erhvervsledere med passion for sejlsport, der var mødt op til ugens to Sail-Biz arrangementer i Skovshoved og Middelfart.

Sail-Biz er dansk sejlsports nye erhvervsnetværk faciliteret af Dansk Sejlunion.

"Vi er meget glade, for den ramme vi har fået sat om at udvikle dansk sejlsport. En ramme der skal være attraktiv for ledere i dansk erhvervsliv," siger formand for Dansk Sejlunion Hans Natorp og fortsætter:

"Medlemmerne i Sail-Biz netværket har passion for sejlsport, innovation og ressourcer som en fællesnævner. Disse ingredienser er blandt grundpillerne i udviklingen af dansk sejlsport og når der for eksempel skal vindes OL-medaljer."

OL-sejlerne gav inspiration til erhvervslivet
Både Jonas Høgh-Christensen og Allan Nørregaard, sammen med Peter Lang, nåede i sommer målet ved at vinde OL-medaljer i henholdsvis Finnjollen og 49er. Sejlerne kunne for erhvervslederne beskrive deres vidt forskelle kampagner frem mod OL. Den store forskel lå især i tilgangen - Jonas havde erfaring med i bagagen fra to tidligere OL-deltagelser, mens Allan i England var på uprøvet grund.

De meget komplekse sejlsports-kampagner skal styres med sikker hånd, hvis sejlerne skal gøre sig forhåbninger om at nå målet. Undervejs skal der tages mange afgørende beslutninger, fejl skal minimeres og set-backs skal forudses, så kampagnen bliver succesfuld.

Kom med i Sail-Biz
Er du erhvervsleder med passion for sejlsport, er der fortsat mulighed for at blive del af Sail-Biz netværket. I indeværende år er medlemsskabet gratis.

Du kan som erhvervsleder kontakte Bjørn Westergaard, TBDA - sailbiz@tbda.dk, med henblik på at modtage mere information om Sail-Biz.

Læs mere på sejlsport.dk/sail-biz