Dansk Sejlunion5. oktober 2012 14:58

Eliteafdelingen fortsætter samarbejde med succestræner

Dansk Sejlunion har ansat Kristian Kjærgaard som cheftræner for de danske olympiske sejlere.

Kristian Kjærgaard får det daglige ansvar for at lede og fordele arbejdsindsatsen for den gruppe af trænere, som arbejder med de olympiske sejlere på Dansk Sejlunions udvalgte hold.

Cheftrænerens ansvar vil være, i samarbejde med sportschefen, at sikre dansk sejlsports internationale niveau i de olympiske klasser opretholdes og styrkes i henhold til den overordnede målsætning for Dansk Sejlunions sportslige afdeling.

Kristian er et kendt ansigt i det olympiske sejlermiljø. I 2004 deltog han ved OL i 470-jollen og herefter fulgte en OL-kampagne i Laserjolle. Efter et succesfuldt samarbejde med Jonas Høgh-Christensen under Finnjolle VM i 2009 der resulterede i VM-guld fandt de to igen sammen i arbejdet frem mod OL 2012. Kristian arbejdede tæt sammen med Jonas Høgh, der i perioden vandt VM-bronze og OL-sølv.

Foto: Kristian Kjærgaard hjælper Jonas Høgh-Christensen med at klargøre Finnjollen lige inden OL-starten.