Dansk Sejlunion1. oktober 2012 16:01

Dansk hold vandt matchrace NM

Team Boidin vandt guld og Team Ulrikkeholm bronze ved de Nordiske Mesterskaber i matchrace afholdt i Middelfart.

Team Boidin med skipper Martin Boidin kunne i weekenden den 29.-30. november kåres som nordisk mester i matchrace. I finalen blev svenske Victor Ogeman slået, mens Team Ulrikkeholm sikrede dansk bronze i petitfinalen.

"Arrangementet gik rigtig godt, så vi er rigtig glade og tilfredse," siger Søren Laugesen, der er stævneansvarlig hos Match Racing Denmark i Middelfart, som afholdte mesterskabet i samarbejde med Middelfart Sejlklub. "Det var sjovt igen at samle matchracefolk på kryds og tværs af nationaliteter og at se folk samles om en sportsgren, som alle involverede lever og ånder for."

I alt 8 hold; 2 svenske, 2 norske og 4 danske, dystede i DS37-bådene. Den norske topdommer Marianne Middelthon var fløjet ind for at dømme sejladserne med de danske umpirere Paw Hagen og Torben Precht.

Nations Cup i Middelfart
Den 6. til 10. august 2013 afholder Match Racing Denmark Nations Cup i samarbejde med det internationale sejlforbund ISAF, Sport Event Danmark, Udvikling Fyn Sport & Event samt de anpartshavende klubber i Middelfart, Fredericia, Horsens, Vejle og Kolding.

Kilde: pressemeddelelse, Match Racing Denmark