Dansk Sejlunion25. januar 2012 17:42

Ny vejledning til Diplomsejlerskolen

Diplomsejlerskolen er en vigtig del af Dansk Sejlunions ungdomsprogram, og appellerer til alle klubbers træning, uanset om træningen er på begynder- eller kapsejlerniveau. Med den netop udkomne ”Diplomvejledning” får instruktørerne i sejlads eller windsurf et nyt redskab i form en uddybning af hvert enkelt punkt på samtlige diplomer.

Diplomsejlerskolen for alle
Dansk Sejlunions Diplomsejlerskole består af en jolleserie og en windsurf serie. Integrerer man Diplomsejlerskolen i klubbens træning, er forløbet og progressionen i træningen kompetencebaseret. Det gælder for jollesejlere lige fra begynderen til kapsejlere, som har et højt teknisk niveau og kan træffe selvstændige taktiske og strategiske beslutninger på kapsejladsbanen. For windsurfere er der lagt en linje fra begynderen til det niveau i windsurfing, hvor man ofte specialiserer sig inden for én disciplin, fx freestyle, racing eller freeride.
 
Diplomvejledningen punkt for punkt
I Diplomvejledningen gennemgås hvert eneste punkt på de forskellige niveauer, så instruktøren eller træneren får et ekstra redskab til planlægning af en enkelt aften, en hel sæson eller endnu længere forløb
 
Diplomvejledningen indgår som undervisningsmateriale på Dansk Sejlunions instruktørkurser.

Du kan se den nye Diplomvejledning her.

Diplomvejledning.jpg