Dansk SejlunionBaneleder 1

Formålet med kurset er at uddanne baneledere og banemedhjælpere til at kunne varetage rollen som baneleder ved lokale og regionale stævner, samt kunne varetage banemedhjælper-rollen som nøgleperson til både større regionale samt nationale og internationale stævner.

Ydermere er formålet med kurset at give kursisterne et stærkt fundament af viden, således de er i stand til at følge Baneleder 2 kurset.

Hvem er du?

For dig, der gerne vil hjælpe med at afvikle kvalitetsstævner på alle niveauer. Du er fx en forældre eller en aktiv sejler, der gerne vil give en hånd med af og til. Det kræver ingen specifikke forudsætninger at deltage, men lidt kendskab til kapsejlads og kapsejladsregler er en fordel.

Hvad lærer du?

Uddannelsen fokuserer på hele forløbet omkring en kapsejlads, herunder baneudlægning, kapsejladssignaler, startprocedure og målgang. En del af undervisningen foregår ved hjælp af praktiske øvelser og rollespil.

Hvad kan du bagefter?

Med Baneleder 1 har du kompetencer til at afvikle lokale og regionale kapsejladser på en sportslig forsvarlig måde samt være kompetent medhjælper på en hvilken som helst post ved større stævner. Baneleder 1 giver adgang til Baneleder 2.

Kursusindhold
  • Ledelse af kapsejladser
  • Baneudlægning
  • Startprocedure
  • Kapsejladssignaler
  • Måltagning
  • Kurset indeholder prøver


Knap _kursusudbud Og Tilmelding (1)


Hvis der ikke er udbudt noget Baneleder 1 kursus!

Er du interesseret i at vi sender dig information når næste Baneleder 1 kursus udbydes, så udfyld denne formular.

Relaterede uddannelser

Senest opdateret: 1. februar 2019