Klubkonferencen Husk tilmelding frem til 1. november

Dansk SejlunionKurs mod sejlerglæden - Klubkonferencen 2016

Her er programmet for årets Klubkonference - 22 timer, hvor sejlsport og klubudvikling har dagsordenen for sig selv. Kom og vær med i Vingsted 25.-26. november 2016.

Logo Klubkonference

Tilmeld dig her!

Sejlerglæden står i centrum for årets Klubkonference. Sejlerglæden er fællesnævneren, som sejlere kan samles om - uanset om man er til windsurf, kølbåd, joller, SUP eller andet. 

Sejlerglæden er omdrejningspunktet for fællesskabet i klubben. Derfor er det oplagt, at vi sætter sejlerglæden i fokus for den frivillige klubindsats og for sejlsportens udvikling - både nationalt og i den enkelte klub.

Årets Klubkonference bygger på seks forskellige temaer, som hver især viser vej til sejlerglæden. Det sker med afsæt i bl.a. resultaterne fra Havets Motionister-undersøgelsen, de første erfaringer fra Vild med Vand-projektet og oplevelser med Sejlsportsligaen, sejlerskoler og børn/unge-sejlads.

Siden sidst har vi fået ny og solid viden om, hvad der virker i klubberne. Viden, som vi deler med hinanden på Klubkonferencen 2016.

Sådan deltager du

Klubkonferencen begynder fredag den 25. nov. kl. 18 - og slutter lørdag den 26. nov. kl. 16. Du får aftensmad, natmad og overnatning fredag og morgenmad, frokost og kaffe lørdag.

  • Fre.-lør. m. overnatning i enkeltværelse, 1.900 kr. pr. person
  • Fre.-lør. m. overnatning i dobbeltværelse, 1.400 kr. pr. person
  • Lørdag uden overnatning, inkl. forplejning, 495 kr. pr. person
  • Særlig pris for unge 16-25 år, fre.-lør. m. overnatning på sovesal, 395 kr. pr. person

Tilmeldingsfrist med overnatning er den 14. okt. 2016. Senere tilmelding er mulig, hvis der er ledig kapacitet.

Tilmeldingsfrist for deltagelse uden overnatning er søndag den 1. nov. 2016.

Du tilmelder dig via ovenstående link.

Ved spørgsmål kontakt Annette Borup, 8820 7000, email

Program fredag

Vi åbner Klubkonferencen med fælles velkomst og kort status på bl.a. resultater og anbefalinger fra Havets Motionister-undersøgelsen.

Herefter bliver du inviteret om bord på den kreative platform - en workshop, der introducerer ideer og værktøjer, som du kan tage med hjem som inspiration til at udvikle sejlerglæde og klubliv i din egen klub. Workshoppen afvikles i samarbejde med Forskningsgruppen for Uhæmmet videnanvendelse (Aalborg Universitet).

Mød også de dygtige sejlere og klubfolk fra Horsens Sejlklub. Hør om elitesejlads, hård træning, OL-bronze, klubliv, sejlerglæde, lokal branding og kampagneerfaringer når Anne-Marie Rindom, Anne-Julie Schütt og Peter Bjerremand bliver interviewet af Maiken Schütt.

Program lørdag

Du kan følge modulerne i de seks temaer i løbet af lørdagen. Specificeret program udsendes til deltagerne.

HENT HER MERE DETALJERET MODULBESKRIVELSER >>

Vild med vand
Vild med Vand er i gang med anden bølge. I dette spor hører du om erfaringerne fra Havnens Dag, og du møder nogle af de lokale vild med vand-tovholdere. Der er stadig plads til nye havne og sejlklubber - så kom og hør om fordelene ved at være med i et af sejlerdanmarks stærkeste udviklingsprojekter.

Klubudvikling
I dette spor forfølger vi sejlerglæden gennem analyseresultater fra Havets Motionister. Vi skal tale om bl.a. forandringsledelse, frivillighed, fællesskab, aktivitetsudvikling og målrettet medlemsvækst. Du får ideer til, hvordan tendenser og resultater afdækket i Havets Motionister kan hjælpe din klub frem mod et stærkt og tidssvarende tilbud til medlemmerne.

Ungdom
Vil du udvikle dig som ungdomsleder, er det her, du skal hoppe på! Vi ser på muligheder og udfordringer i arbejdet med at skabe sejlerglæde og gode oplevelser for børn og unge. Det sker med input fra dygtige klubledere og med ideer fra Dansk Sejlunions klubkonsulenter, der indsamler gode casehistorier fra klubber overalt i landet. Også Dansk Sejlunions nye talentstrategi bliver præsenteret.

Sejlsportsliga
Sejlerglæden lever i Sejlsportsligaen - ingen tvivl om dét! I dette spor kan du møde ligaklubberne og høre om deres erfaringer. Du får input til, hvordan ligasejlads og klubbåde udvikler sig til en attraktiv aktivitet for hele klubben - også de helt unge.

Sejlerskole
Sejlerskolerne står over for en ny virkelighed, når sejleruddannelserne inden længe sendes i udbud. Sidst i november - når Klubkonferencen finder sted - ved vi meget mere om, hvad der kommer til at ske. Dette spor handler om, hvordan vi udvikler sejlerskolerne i retning mod endnu bedre uddannelser og sikrer den nødvendige tilgang af dygtige instruktører.

Windsurfing
Windsurfing står for den actionprægede sejlerglæde. Ikke uden grund er netop windsurfing et stærkt kort, der appellerer til mange unge med lyst til fart og høj puls. Vi skal høre om klubudvikling, der øger medlemstallene via nye måder at organisere windsurfaktiviteter på - bl.a. i form af en ny kontingentstruktur.

Klubkonference Klubgrafik

Se præsentationer fra klubkonferencerne

Senest opdateret: 24. oktober 2016