Dansk SejlunionKurs mod sejlerglæden - Klubkonferencen 2016

Klubkonferencen 2016 er nu veloverstået. Præsentationer og videoer fra konferencen bliver publiceret her på siden snarest muligt.

Logo Klubkonference

Tak til alle, der var med til at skabe en vellykket Klubkonferecence 2016 (25.-26. nov. i Vingsted).

Sejlerglæden var omdrejningspunktet for konfererencen - med afsæt i en lang række inspirerende oplæg inden for klubudvikling, ungdom, frivillighed, Vild med Vand, sejlerskole og Sejlsportsliga. 

Præsentationer og korte videoer med udvalgte oplægsholdere vil snarest muligt være tilhængelige her på siden.   

Sådan deltager du

Klubkonferencen begynder fredag den 25. nov. kl. 18 - og slutter lørdag den 26. nov. kl. 16. Der er stadig mulighed for at tilmelde sig: 

  • Fre.-lør. m. overnatning i enkeltværelse, 1.900 kr. pr. person
  • Fre.-lør. m. overnatning i dobbeltværelse, 1.400 kr. pr. person
  • Lørdag uden overnatning, inkl. forplejning, 495 kr. pr. person (fra kl. 09 til kl. 16)
  • Særlig pris for unge 16-25 år, fre.-lør. m. overnatning på sovesal, 395 kr. pr. person

Tilmeldingsfrist er mandag den 14. nov. 2016.

Du tilmelder dig her.

Ved spørgsmål kontakt Annette Borup, 8820 7000, email

Program fredag

Vi åbner Klubkonferencen med fælles velkomst ved formand Hans Natorp og generalsekretær Mads Kolte-Olsen.

Derefter sætter vi fokus på det endelige resultat af Klub og Medlemsundersøgelsen Havets Motionister. Michael Fester, Analytiker i Danmarks Idrætsforbund, præsenterer undersøgelsens tredie del, hvor medlemmerne er i fokus. Efter Michael Festers præsentation, inviteres deltagerne til at arbejde med spørgsmålet om hvordan undersøgelsens viden kan bruges i klubberne – hvordan bliver analysen resultater til et brugbart værktøj i sejlklubberne?

Efter middagen er der mulighed for at møde dygtige sejlere og klubfolk fra Horsens Sejlklub. Hør om elitesejlads, hård træning, OL-bronze, klubliv, sejlerglæde, lokal branding og kampagneerfaringer når Anne-Marie Rindom, Anne-Julie Schütt og Peter Bjerremand bliver interviewet af Maiken Schütt.

Tjek ind fra kl. 17, hvor der også er mulighed for at netværke med de andre deltagere over en kop kaffe og lidt frugt. Konferencen starter kl. 18. 

Program lørdag

Der er mulighed for at tjekke ind fra kl. 08.30  Der er fælles velkomst kl. 9.00 og de første moduler starter kl. 09.30 

FIND DET FULDE PROGRAM MED MODULBESKRIVELSER HER >>

Vild med vand
Vild med Vand er i gang med anden bølge. I dette spor hører du om erfaringerne fra Havnens Dag, og du møder nogle af de lokale vild med vand-tovholdere. Der er stadig plads til nye havne og sejlklubber - så kom og hør om fordelene ved at være med i et af sejlerdanmarks stærkeste udviklingsprojekter.

Klubudvikling
I dette spor er der fokus på hvordan man gør det. Vi skal tale om bl.a. forandringsledelse, frivillighed, fællesskab, aktivitetsudvikling og målrettet medlemsvækst. Du får ideer til, hvordan tendenser og resultater afdækket i bl.a Havets Motionister kan hjælpe din klub frem mod et stærkt og tidssvarende tilbud til medlemmerne.

Ungdom
Vil du udvikle dig som ungdomsleder, er det her, du skal hoppe på! Vi ser på muligheder og udfordringer i arbejdet med at skabe sejlerglæde og gode oplevelser for børn og unge. Det sker med input fra dygtige klubledere og med ideer fra Dansk Sejlunions klubkonsulenter, der indsamler gode casehistorier fra klubber overalt i landet. Også Dansk Sejlunions nye talentstrategi bliver præsenteret, ligesom Dansk Sejlunions Ungdomsnetværk inviterer til Årsmøde. 

Sejlsportsliga
Sejlerglæden lever i Sejlsportsligaen - ingen tvivl om dét! I dette spor kan du møde ligaklubberne og høre om deres erfaringer. Du får input til, hvordan ligasejlads og klubbåde udvikler sig til en attraktiv aktivitet for hele klubben - også de helt unge.

Sejlerskole
Sejlerskolerne står over for en ny virkelighed, når sejleruddannelserne inden længe sendes i udbud. Sidst i november - når Klubkonferencen finder sted - ved vi meget mere om, hvad der kommer til at ske. Dette spor handler om, hvordan vi udvikler sejlerskolerne i retning mod endnu bedre uddannelser og sikrer den nødvendige tilgang af dygtige instruktører.

Klubkonference Klubgrafik

Se præsentationer fra klubkonferencerne

Senest opdateret: 30. november 2016