SEJLER LUKKER ... og afløses af tre forskellige, digitale nyhedsbreve

Dansk SejlunionAnnoncering hos Dansk Sejlunion

Find medieinformation for Dansk Sejlunions platforme, hvor annoncering er muligt.

Hvis du vil direkte i kontakt med aktive sejlere i hele Danmark, er Dansk Sejlunions medier et meget effektivt og målrettet medie for enhver annoncør, og derfor et sikkert valg i den samlede medieplan.

Ved spørgsmål om annoncering kontakt annoncechef JENS GREISEN på tlf. 2040 6947.

Find medieinformationer for de forskellige platforme herunder:

SEJLER - medlemsblad

SEJLER postdistribueres til ca. 40.000 husstande, hvor der bor et eller flere af Dansk Sejlunions ca. 55.000 medlemmer. Bladet udkommer 3 gange årligt - 2 numre i foråret og 1 nummer i efteråret.

SEJLER giver annoncører - både i og udenfor branchen - mulighed for at komme direkte i kontakt med en særdeles attraktiv målgruppe karakteriseret ved, at de er aktive sejlere, bosiddende over hele Danmark og med en gennemsnitlig høj husstandsindkomst, veluddannede og som rejser ofte, såvel i job som fritid.

De aktive sejlere tilhører for en stor dels vedkommende det moderne samfund bl.a. med fokus på livskvalitet, rejselyst, med på trenden, kvalitetsprodukter, familien og naturoplevelser m.v.

Sejlsport er blandt de største idrætsgrene som er organiseret i Danmarks Idrætsforbund.

Kontrolleret oplag (DMO): 39.157 (1. juli 2016-30. juni 2017).

Hent SEJLER 2018 Medieinformation

Kontakt
Kontakt annoncechef JENS GREISEN tlf. 2040 6947 vedr. annoncer i bladet og/eller mulighed for udsendelse af indstik sammen med SEJLER.

sejlsport.dk

sejlsport.dk er Dansk Sejlunions hjemmeside. Målgruppen er sejlere, der dyrker tur- og kapsejlads, nye sejlere, bådejere, talent- og elitesejlere, klubber og frivillige – generelt alle sejlsportsinteresserede.

Hent SEJLSPORT.DK 2018 Medieinformation

websejler.dk

websejler.dk er Dansk Sejlunions hjemmeside til administration af alle registrerede kølbåde og joller. Målgruppen er bådejere, der dyrker kapsejlads. websejler giver adgang til information om alle DH-målebreve på kølbåde og klassebeviser på kapsejlende éntypekølbåde og -joller udstedt af Dansk Sejlunion. Desuden gives adgang til information om bådtyper.

Hent WEBSEJLER.DK 2018 Medieinformation

Senest opdateret: 10. januar 2018