Dansk SejlunionRabatordninger

Klubber organiseret under Dansk Sejlunion kan opnå følgende rabatordninger.

Rabat på standere

Dansk Sejlunion har indgået en aftale med Langkilde & Søn (LS Flag) som betyder at klubberne opnår 20 % rabat på listeprisen, når de bestiller standere til klubben.

Kgl. Hofleverandør Langkilde & Søn er en af de største og ældste flagleverandører i Skandinavien. De har lavet flag siden 1938 og de seneste 15 år også alle former for logoflag, bannere, beachflag og messesystemer. Langkilde & Søn leverer allerede i dag standere til mange klubber.

Langkilde & Søn har en liste over klubber, der er organiseret i Dansk Sejlunion, derfor kan klubben kontakte LS Flag direkte, når de ønsker at bestille varer.

Hos Langkilde & Søn er konsulent Mette Bruun klar til at hjælpe. Hun kan kontaktes enten på e-mail mette@LS-flag.dk eller på tlf. 9623 1103.

Langkilde & Søns varekatalog kan ses på langkilde-flagfabrik.dk.

Tyverisikring af båd og motor

Mange sejlere og sejlklubber har oplevet tyveri af påhængsmotor eller sågar hele båden. Tyverialarmen Fydico er udviklet af en gruppe studerende – og systemet har blandt andet sat en effektiv stopper for tyveri af motorer fra Sønderborg Yacht Clubs følgebåde.

Fydico fungerer som en optisk alarm, der sættes fast på båden eller motoren. Alarmen kan kun deaktiveres ved brug af en nøgle – tyveriforsøg sætter til gengæld gang i en høj sirene, samtidig får ejeren besked på sin smartphone.

Systemet kan tilpasses en enkelt båd (Fydico Pi) samt til flere både (Fydico Link), der er hægtet sammen i et netværk. Fydico er er derfor både en løsning til bådejeren og til klubben. Læs mere om produkterne på fydico.dk

Rabat til klubber
Klubber som ønsker at sikre flere både, kan kontakte Dansk Sejlunion på swj@sejlsport.dk, hvorefter vi formidler kontakt til Fydico og sikrer klubben rabat.

Senest opdateret: 11. september 2015