Dansk Sejlunion15. august 2014 17:02 af Henrik Tang

SUP-aktiviteter i sensommeren

Sensommeren byder på et væld af muligheder inden for SUP, herunder instruktørkurser, SUP-race og andre aktiviteter

I surf- og sejlklubber er Stand Up Paddle en stigende aktivitet på mange forskellige niveauer. Eksempelvis bruger mange klubber SUP som vandtilvænning i klubbens ungdomsarbejde, mange surfklubber har SUP som både primær og sekundær aktivitet, ligesom en række klubber bruger SUP til rekruttering i alle aldersgrupper.

Også i den selvorganiserede idræt bliver SUP mere og mere populært. Bl.a. viser kølbådssejlere interesse for særligt de oppustelige SUPs der er oplagt at have med i kistebænken eller på dækket - som legetøj til både børn og voksne.

SUP instruktørkurser i sensommeren

På baggrund af en stigende interesse for SUP i sejl- og surfklubber, afvikler Dansk Sejlunion to SUP-instruktørkurser i september. På SUP instruktørkurset bliver kursisterne undervist i grundlæggende sikkerhed, forskellige typer udstyr, padleteknik, relevante øvelser til klubinstruktion, ligesom der gives eksempler på SUP i relation til udvikling af klubaktiviteter.

Læs mere om SUP instruktørkurserne ved at klikke på banneret herunder.

SUP-race og andre aktiviteter

I foråret var kalenderen pakket med SUP-race og andre aktiviteter, så ivrige SUP-surfere kunne deltage i arrangementer stort set hver weekend. Også sensommeren byder på en lang række events, herunder race og mere oplevelsesorienterede ture.

Se de mange muligheder for SUP på www.supsite.dk

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Content.Campaign.cshtml)