Dansk Sejlunion24. marts 2014 13:59 af Dansk Sejlunion

Forlænget ekspeditionstid for bådforsikringstilbud

Stor succes for Dansk Sejlunions nye forsikringstilbud for klubmedlemmerne har betydet en uhensigtsmæssig overskridelse af ekspeditionstiden. Tilbud forventes udsendt i denne uge.

Dansk Sejlunion Bådforsikring er startet med succes og rigtig mange positive tilkendegivelser fra sejlere på den Maritime Festival i København. Sejlerne nøjedes ikke kun med tilkendegivelser, for mens udstillingen stod på væltede det ind med forespørgsler på forsikringstilbud.
 
De mange forsikringstilbud skulle som lovet alle besvares indenfor 10 dage. Det har været en udfordring for mægler og forsikringsselskaberne at nå denne frist. Der er sat ekstra mandskab på opgaven for at minimere ekspeditionstiden, men det vil desværre ikke være muligt at have tilbud klar til alle sejlere inden den lovede frist.

Meldingen er nu, at den store mængede af forespørgsler som kom i de første dage, forventes behandlet når denne uge er gået. Hvis man ikke er blevet ekspederet skyldes det, at båden ikke er standard, fx selvbygger, ældre træbåd eller lignende.
 
Du kan hjælpe
Som sejler kan du være behjælpelig, når du beder om forsikringstilbud. Når du udfylder formularen er det vigtigt, at du angiver værdier og længder i overensstemmelse med det der spørges om i formularen. Hvis der ikke er overensstemmelse skal dine oplysninger behandles manuelt, hvilket giver en forlænget ekspeditionstid.

Læs mere om Dansk Sejlunion Bådforsikring på sejlsport.dk/bådforsikring