Dansk Sejlunion29. juli 2012 23:02

Høgh: Ingen fejl af betydning

Finnjolle-sejler Jonas Høgh-Christensen sejlede to næsten fejlfrie sejladser i dag – og så var det ’bare’ OL-åbningssejladserne.

Jonas Høgh-Christensen fik en perfekt OL-åbning, da han søndag eftermiddag i suveræn stil vandt både  første og anden sejlads i Finnjolle-klassen. Det var en overbevisende præstation, hvor danskeren førte ved samtlige mærkerundinger i begge sejladser.

"Jeg er glad og tilfreds. Jeg sejlede godt og lavede ikke nogen fejl af betydning. Så det er en god start på stævnet, men ikke mere end dét," sagde Jonas Høgh-Christensen og understregede dermed, at han holder begge ben solidt på jorden - om end han medgav, at han var "lidt stolt" af sin præstation.

Ainslie skuffede publikum
Den britiske forhåndsfavorit Ben Ainslie blev "kun" toer i begge sejladser - til udelt undren for de britiske tilskuere og medier, der mere eller mindre havde imødeset paradesejlads fra den tredobbelte OL-guldvinder. For at fuldende top-tre trekløveret, så sluttede Kljakovic fra Kroatien som treer i både første og anden sejlads.

Se OL-resultaterne her…

Fotos: onEdition.